Розділи

    • 22 березня 2023

    У 25-му випуску дайджесту «COVID-19. Цифри і факти»

    Статистика захворюваності на COVID-19 продовжує висхідну динаміку, і за тиждень на третину збільшилась кількість захворювань серед дітей.

    Дослідження про безпеку внутрішньом’язової вакцинації при гемофілії: в осіб із легкою формою гемофілії та в осіб, які отримують замісну терапію із середньою тяжкості або тяжкою гемофілією відмічається низька частота виникнення кровотеч у місці ін'єкції.

    Як протидіють пандемії на Львівщині і про що свідчить статистика вакцинального статусу серед хворих із тяжким перебігом коронавірусу та летальних випадків – розмова з генеральним директором Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталією Іванченко.

    Немає ніяких доказів, що імунізація якось впливає на перебіг та наслідки хірургічних втручань – МОЗ

    Нагадуємо: дізнатись адресу найближчого пункту щеплення можна за допомогою дзвінка до національного контакт-центру МОЗ України: 0 800 60 20 19. #stopcovidtogether

    Дайджест «COVID-19. Цифри і факти» підготовлений у межах спільного зі Світовим банком проєкту МОЗ України. https://phc.org.ua/sites/default/files/users/user92/2023-03-21_Digest%2025.pdf

    Міністерство охорони здоров'я України

    World Bank Ukraine

    Центр громадського здоров’я України

    Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей