Розділи

    • 22 січня 2023

    Вітання з Днем Соборності України!

    День Соборності є надзвичайно актуальним та одним із найважливіших пам’ятних днів для нашої країни.

    22 січня 1919 року на Софійському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Возз’єднання українських земель навічно увійшло в історію України величним національним святом – Днем Соборності України.

    Це нагадування кожному українцю про те, що сила нашої держави – у нашій єдності та соборності українських земель. Нехай це свято додає нам сил у розбудові нашої держави, щоб в ній завжди панували громадянський мир і людська взаємоповага, висока духовність і культура.             

    Сьогодні наша країна переживає складні часи. Українські військові вкотре захищають державні кордони від зовнішнього агресора. Ми господарі на своїй, Богом даній землі. Нині Україна палає у вогні.  Наш народ змушений із зброєю в руках протистояти жорстокому, підступному ворогу, відстоюючи соборність та самостійність України у російсько-українській війні. Але український народ не допустить загроз державному суверенітетові. Жодна сила не зламає міцну духом націю, ми здолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну, якою пишатимуться наші нащадки.

    Впевнена, що день прийдешній принесе нам довгоочікувану ПЕРЕМОГУ, світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашої держави. Бажаю всім міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини!

    Щоб бути сильними, треба стати єдиними. Щоб стати єдиними, треба бути сильними. Пам’ятаймо про це!

    Зі святом вас! З Днем Соборності України!

    З повагою,

    Генеральний директор  ДУ «ВОЦКПХ МОЗ України»  

    Лідія ДІДЕНКО